Tratament ultrasunete


      Tratamentul cu ultrasunete este un tratament de penetrare a substanțelor active în piele. Ultrasunetele pot pătrunde în piele de la câțiva milimetri până la câțiva centimetri profunzime, în funcție de frecvența utilizată.

      Pentru tratamentul facial cu ultrasunete, aparatele dedicate realizează aerarea celulelor epiteliale, crescând astfel permeabilitatea pielii. Substanțele active folosite din fiolele Toskani de puritate medicală și cremele și gelurile ClinicCare, pătrund cu ușurință în piele, accelerând efectul acestora.

      Efectul termic al ultrasunetelor asigură stimularea producerii de colagen, efectul mecanic a vibrațiilor ultrasunete realizează un micromasaj al pielii, în timp ce efectul biologic este este obținut prin dilatarea vaselor de sânge, intensificarea circulației sanguine și limfatice, accelerând procesul de eliminare al rezidurilor.

      Etapele tratamentului cu ultrasunete:

      -          Demachiere + loține tonică;

      -          Gomaj enzimatic;

      -          Ultrasunete cu ser adecvat tipului de ten pe față, gât și decolteu;

      -          Cremă de final + cremă de ochi;

 

      *Opțional  se poate efectua masaj facial timp de 20 min.

 

      Frecvența tratamentului  2-3 ședințe /săptămână pe perioade de 4-8 săptămâni. Schema de tratament se va stabili personalizat în funcție de nevoile fiecărei cliente.

 

      Durata: 45-60 min.

      Contraindicații: boli ale pielii, răni deschise, sarcină, implanturi metalice.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv