Masaj facial modelator


      Masajul facial modelator este un masaj complex cu o varietate mare de manevre, fiecare dintre acestea având un scop precis, de la relaxarea mentală, a musculaturii faciale, netezirea ridurilor, efectul de lifting și până la modelarea efectivă facială.
      Acest tip de masaj este conceput pentru nevoile individuale a fiecăruia dintre noi, utilizând exact acele manevre necesare îmbunătățirii aspectului fiecărei zone lucrate.
      Fiecare zonă a feței este tratată atât individual cât și în relație cu celelalte zone.
      Starea musculaturii faciale are un rol deosebit de important în aspectul nostru, deoarece aceasta reprezintă baza de sprijin a țesutului cutanat. De aceea este esențial ca musculatura să fie lucrată în profunzime, accelerând astfel procesul de tonifierea a acesteia.
      La nivelul pielii se lucrează cu tehnici dedicate, la intensitatea la care ridurile se estompează, realizându-se totodată și drenajul limfatic, producerea de colagen și circulația sanguină sunt stimulate, pielea beneficiind în acest fel de un aport de nutrienți.
      Manevrele aplicate musculaturii asociate cu cele destinate pielii au în final un efect de lifting și de modelare facială.

      Manevrele de masaj se aplică atât la nivel facial cât și la nivelul decolteului și a zonei cervicale.

      Ședința de masaj, într-o atmosferă relaxanta, începe cu demachierea, continuă cu masajul propriu-zis și se încheie cu îndepărtarea cremei de masaj.

      *Opțional se pot aplica seruri destinate nevoilor tenului după demachiere, înainte de începerea masajului propriu-zis.
      Ședința de masaj dureaza 50 min. și se recomandă a se efectua 1 ședință/săptămână pentru întreținere sau, în cazul tenurilor cu probleme de flascitate sau pentru un efect mai rapid, 2 ședințe/săptămână în serii de 6-8 ședințe.
      Contraindicații: boli de piele, rani deschise, infecții, injectari cu acid hialuronic.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv