Micropigmentarea buzelor


      Această procedură mai este denumită și machiaj semi-permanent al buzelor și constă în plasarea mecanică a unor microparticule de pigment colorat în stratul de suprafață al pielii la nivelul buzelor.
      Micropigmentarea buzelor se recomandă femeilor care nu vor să aibă grija machiajului, care prezintă alergii la produsele de machiaj, prezintă depigmentari ale buzelor sau au nevoie de redefiniri ale buzelor și conturului acestora. De asemenea se pot realiza măriri optice a volumului buzelor.
      Ședința de micropigmentare a buzelor începe cu o consiliere cu privire la dorințele și așteptările clientei în legătură cu rezultatul final al procedurii, și se stabilesc de comun acord atât forma dorită a buzelor cât și culoarea pigmenților folosiți.
      Se asigură confortul clientei prin aplicarea unui anestezic local, apoi se trece la micropigmentarea propriu-zisă folosindu-se un aparat profesional cu ace sterile de unică folosință, se aplică un fixator de pigment și se explică și se înmânează clientei instrucțiunile de îngrijire a tatuajului.
      Pentru ca pigmenții să se fixeze omogen în piele, este nevoie de a doua ședință într-un interval de 4-6 săptămâni.
      Procedura este una care nu afectează pielea în timp.

      Contraindicații: hemofilie, epilepsie, boli de inimă, diabet, afecțiuni dermatologice, sarcină, boli transmisibile (hepatita A, B, C), HIV.
      Durata ședinței de micropigmentare este de 2-3 ore.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv