Micropigmentarea sprancenelor


      Această procedură mai este denumită și machiaj semi-permanent al sprâncenelor și constă în plasarea mecanică a unor microparticule de pigment colorat în stratul de suprafață al pielii la nivelul buzelor.

      Micropigmentarea sprâncenelor se recomandă femeilor care vor să obțină un aspect general îmbunătățit la nivel facial, cunoscută fiind importanța acestora în expresivitatea facială, care prezintă alopecie la nivelul sprâncenelor sau vor să scape de grija zilnică a machiajului sprâncenelor.
      Ședința de micropigmentare începe cu o consiliere cu privire la dorințele și așteptările clientei în legătură cu rezultatul final al procedurii, și se stabilesc de comun acord atât forma dorită a sprâncenelor în concordanță cu fizionomia cât și culoarea pigmenților folosiți.
      Se asigură confortul clientei prin aplicarea unui anestezic local, apoi se trece la micropigmentarea propriu-zisă folosindu-se un aparat profesional cu ace sterile de unică folosință, se aplică un fixator de pigment și se explică și se înmânează clientei instrucțiunile de îngrijire a tatuajului.
      Pentru ca pigmenții să se fixeze omogen în piele, este nevoie de a doua ședință într-un interval de 4-6 săptămâni.
      Procedura este una care nu afectează pielea în timp.

      Contraindicații: hemofilie, epilepsie, boli de inimă, diabet, afecțiuni dermatologice, sarcină, boli transmisibile (hepatita A, B, C), HIV.
      Durata ședinței de micropigmentare este de 2-3 ore.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv