Masaj indian ( tehnicile Narendra Mehta)


      Denumit și "masajul cu efect de lifting", tehnicile dezvoltate de Narendra Mehta se bazează pe tehnici ayurvedice, presopunctură și masaj suedez.
      Tehnicile de presopunctură folosesc atingeri, apăsări și fricționări pentru a stimula și reechilibra căile energetice ale trupului.

      Masajul suedez implică atingeri și răsuciri mai viguroase, prin care sunt stimulate pielea, țesuturile și mușchii. Aceste tehnici acționează pe anumite zone pentru a îmbunătăți starea pielii, a produce un efect de lifting asupra feței și a induce o stare de relaxare în tot corpul.

      Reîntinerirea feței are loc și la nivelul structurii pielii, prin atenuarea încordării și ridicarea pielii. Aceasta este compusă mai ales din țesut conjunctiv, alcătuit din fibre de proteine, cum sunt colagenul și elastina, care se întrepătrund pentru a forma o structură flexibilă de tip rețea. Pe măsura trecerii timpului, aceste fibre se blochează, iar pielea își pierde din mobilitate.

      Tehnicile folosite în cadrul masajului indian ajută la destinderea țesuturilor, permițând țesutului conjunctiv să își recapete libertatea și elasticitatea.

      Ședința de masaj durează 50 min. și se recomandă a se efectua 1 ședință/săptămână pentru întreținere sau, în cazul tenurilor cu probleme de flascitate sau pentru un efect mai rapid, 2 ședințe/săptămână în serii de 6-8 ședințe.

      Contraindicații: afecțiuni dermatologice severe, cancer în timpul chimioterapiei, femei însărcinate, probleme psihice severe, diabet zaharat, epilepsie, după tratament cu Botox sau alte produse injectabile.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv