Masaj rejuvance


      Masajul Rejuvance este o metodă holistică, complet naturală de tratament facial, ce se bazează pe pricipiile fiziologice ale corpului. Acest tip de masaj se execută pe pielea curată, fără uleiuri, creme, seruri sau aparate. Efectul este de reîntinerire și împrospătare a feței, conferind simultan o relaxare totală a corpului.

      Tehnica Rejuvance are efect estetic care depinde de calitatea pielii, vârsta clientei, adâncimea ridurilor și nu în ultimul rând de constituția personală a fiecăreia.
În urma celor 6 ședințe de masaj Rejuvance se poate observa o mai bună hidratare a țesuturilor, pielea își recapătă flexibilitatea și luminozitatea, pielea este mai întinsă, unele linii fine se estompează sau dispar iar tensiunile musculare se disipează.

      Un tratament complet constă în 6 ședințe de câte 1 oră, fiecare sesiune adresându-se diferitelor zone ale feței, gâtului și decolteului.

      Contraindicații: afecțiuni dermatologice severe, cancer în timpul chimioterapiei, femei însărcinate, probleme psihice severe, diabet zaharat, epilepsie, după tratament cu Botox sau alte produse injectabile.

Contact

Tel: 0735 77 95 93
E-mail: contact@ideallten.ro
București

Sectiuni

Social Media

Design by ItExclusiv